mandag 20. april 2009

Sånn helt seriøst?!


Tror nesten at jeg blir pent nødt til å grave meg ned i et hull sammen med Høyre (ref. tidligere innlegg). Jeg sitter å leser en artikkel på Dagbladet.no om en "Norskpakistaner" ved navn Ghufoor Butt.

Denne mannen må være et skrekkeksempel på hva som skjer med hodet til en person som bruker all sin fritid på å sniffe løsemidler og formfett. Denne norskpakistaneren lanserer nå sitt eget parti i Norge: Independent Labour Party (ILP). Det er ikke det at han ikke skal få lov til å lansere sitt eget parti i Norge, men når man ser på hva denne mannen presterer å si, samt hva dette partiet står for, får jeg hakeslepp.

Partiet mener at det ikke bør være lov for homofile å gifte seg, at de som publiserte Muhammed-tegningene må straffes, at imamer skal få statlig lønn. Samt at de har sterke meninger om Norges millitære internasjonale deltakelse, samt innvandringspolitikk.

Dog prøver dem seg på "Vi vil ha billigere bensin" trikset. Jeg tipper at dem ikke sanker stemmer fra FRP'ere uansett.

Hallo? Hører hjemme hvor?

Blir det neste at de vil ha innført dødstraff ved henging/steining samt obligatorisk omskjæring av jenter/kvinner?

Men det som skremmer meg mest er konspirasjonsteoriene denne mannen framstiller.

Noen eksempler på disse er:
  • Hvordan er det mulig at de ikke har klart å fange Osama bin Laden. Enten eksister han ikke, ellers så jobber han for USA og bor der nå, sier Ghufoor Butt.

  • Norsk-pakistaneren Ghufoor Butt tror kanskje den israelske etteretningstjenesten, Mossad, sto bak terrorangrepet 11. september 2001.

  • Mitt håp er at om femten år vil Norge i likhet med USA se en 2. generasjons innvandrer i jobben som statsminister, sier Butt. Også ved kommunevalget om tre år håper 63-åringen på et brakvalg.

Nei jeg er på ingen måte rasist eller fremmedfientlig, og ikke er jeg så forbanna jøde-, Amerika eller homoelskende men dette tar kaka, kjenner at stemmen min muligens går til FRP ved førstkommende stortingsvalg, iallefall hva som helst annet enn dette partiet.

Etabler et Piratparti så har dere min stemme!


Ken - BroX

30 kommentarer:

Anonym sa...

Fy fan at dette kan skje i Norge.

Det er det jævligste!
når skal folk våkne opp?

BroX sa...

Forhåpentligvis imorgen, tidsnok til å komme seg på arbeid i rett tid. Da etter å ha drukket morgenkaffen, spist frokosten og lest den artikkelen og gjort seg opp en mening.
Dette er nok et tema som vil bli diskutert i kaffepausene rundtom i landet imorgen :p


Ken - BroX

Anonym sa...

Huff_! Det er for jævlig å se hva politikerne har stelt istand de siste årene.

Jeg tror mange krigsveteraner fra 2 verdenskrig snur seg i graven nå.

Jeg tror ikke nordmenn vil finne seg i dette så mye lengre. Hvorfor jeg ikke tror det? jo, fordi jeg tror at det dypt inne i oss finnes en overlevelsemekaniske som vi våkne opp nå.

Anonym sa...

Nå får landsforæderne i SV en ny
parti kompis. Er det ikke dette
raddisene har lengtet etter? Få en pakistansk ordfører og kanskje en pakistansk statsminister som kan ødelegge det SV og sosialistene enda ikke har ødelagt i dette landet?
oda

Anonym sa...

Vi er nødt å stemme fremskittspartiet, vi som tror på vårt land.

Vi må stemme dem for å sikre at folk som er syke får hjelp. At de får penger til å reise til utlandet hvis de ikke kan få hjelp her i landet. Vi må sikre at folk får medisiner.

Vi må sikre at folk ikke må ligge i sine senger hele dagen når de blir gamle. Jada, det skjer idag. Det er grusomt. Vi har råd til så mye i dette landet, men å ta oss av de syke, de gamle, det har vi ikke råd til. mennesker er blitt til tall.

Vi må få stoppet volden her i samfunnet. Vi må få mer politi, større straff...og utsendelse av folk som ikke har rett til å være her..

Vi må tenke nå! Hver stemme til fremskrittspartiet kan hjelpe Norge til igjen bli et trygt land.

Husk at stemmer dere gir til andre partier, betyr at Fremskrittspartiet blir svakere...

Vi trenger en Siv nå, en person som tørr rydde opp.

Anonym sa...

Bollywoodstjerne? Han har jo selv levd i syndens pøl(filmindustrien syndige sirkus, der muslimske/hindudamer vrikker og danser for mennene på kino)
Jeg skal vise navlesmykket mitt;
mens jeg vrikker og vrir på meg slik at mannen "glemmer" sine muslimske dyder ganske raskt!
Line

Anonym sa...

Jeg er en gutt på 22, er opprinnelig pakistaner, men født og oppvekst i Norge..
Greit at vi bor i Norge, og har yttringsfrihet, men det betyr vel ikke at vi skal gjøre narr av andres religioner.
De fleste som ikke er muslimer, vet at det ikke er tillatt innenfor islam å tegne bilder av Muhammed.. så hvorfor ikke respektere dette?
Det er bare latterlig å gjøre sånne dumme ting, når man vet at det fører til kaos.. Er ikke dere enige?
Forresten ... Omskjæring av jenter i islam er forbudt :)

Thomas sa...

Å de sier at de ikke kommer hit for å ta over landet vårt? hva faen er de holder på med her da? danne nye partier å slik som kommer til å jobbe aktivt med å få inn flere av pakket inn i landet vårt å tilrettelegge alt mulig for muslim slik som DEM vil ha det her.

Jeg er ikke rasist eller nazist, jeg har absolutt ingenting mot andre folkeraser å slik, men fy faen jeg begynner å bli temmelig lei av hvordan innvandrerne tar seg til rette her i Norge. De syter å klager hele tiden å skal ha alt tilrettelagt for dem å når vi si nei så blir de sinte å kaller oss rasister å nazister. Har de problemer med å se at de har kommet til et annet land eller? et land med annen kultur, lover å regler?

"Hvis nordmenn ikke hadde drukket alkohol, hatt sex før ekteskap og spist svin ville de vært verdens beste muslimer. De er ærlige, ikke kriminelle og elsker fred, sier Ghufoor Butt (63). " Vell om det er synet på gode muslimer så gjør de selv en dårlig jobb, ikke faen om de er så ærlige som de skal ha det til, innvandrere topper statestikken for kriminalitet her i landet å det med mye også. Elsker fred? er det en religion hvor det kommer mye uro fra verden over så er det akkurat ISLAM! Fuck muslimene som kommer hit til landet vårt å jobber aktivt med å ta over landet vårt sier nå jeg. Innvadrere kan komme hit så lenge de klarer å oppføre seg her å lærer seg språket vårt å følger lovene som vi har her i landet.

Anonym sa...

Jada, det er greit av vi bor i Norge. Men jeg mener også at det er greit at vi aksepterer av vi også har norsk kultur og norske verdier. For å bevare vår frihet, må vi også ha frihet til å latterligjøre ting. Når det kommer til religion er dette bygd på tro og gjetninger, og man er nødt å ha lov å latterligjøre sånt hvis vi skal beholde vår frihet.

Problemet med noens religioner er at de forlanger totalt respekt av oss andre. I Norge er dette faktisk latterlig. Skulle vi bli forbannet? Skal vi trekke frem våre guder? Våre hedniske guder.,og kreve lydighet til dem?

BroX sa...

Mulig jeg har tatt feil ang omskjæring. Dog mener jeg at ytringsfriheten er viktigere enn forbudet mot å tegne en "profet".

Men jeg kan være enig i at det på ingen måte var smart å publisere disse tegningene.


Ken - BroX

Anonym sa...

Jeg tror tiden er inne til å slutte å jatte med dem.

Vi må bli stenge nå. Vi må fortelle dem hvor skapet står. De er kommet til vårt land, ikke omvendt.


Vi må fortelle dem at vi faktisk ikke ønsker å bli gode muslimer.

Vi vil være norske. Vi ønsker ikke dette tredd ned over hodene våre.

Vi må lære oss å be dem dra til h!

STEM SIV!

Anonym sa...

Selvfølgelig kan folk tegne hva de vil.

Anonym sa...

Det virker som det er mye uvitenhet.

Det er mye omskjæringer fra disse landene. Og det ligger i kulturen deres og religionen.

Anonym sa...

Ta det med ro Norge. Dette partiet får nok ikke store oppslutningen ved noe valg. Så lenge ikke FrP kjører hele landet i grøfta og fortsetter stigmatiseringen sin av innvandrere og dermed sørger for et mer isolert innvandrermiljø i Norge.

Beste man kan gjøre for å unngå at ILP kommer til makta er nok å IKKE stemme FrP.

Anonym sa...

Mye uvitenhet her også. Omskjæring er ikke normal praksis i de fleste muslimske land. Du må nok til Afrika for å faktisk finne det i noe utbredt form.

Anonym sa...

Krev respekt O^ du stor Odin! (Tor du må ikke tordne og lyne - i det jeg sjøsetter kanoen på lørdagsformiddag!)
Muslimer der må respektere norske vikinger ved å spise hestesnabber i fengselet for å tilfredsstille Odin, ellers så blir dere anmeldt for rasisme mot en religion som i omfang er mindre enn deres! Muslimer: Ikke diskriminer oss, når vi kommer iført hjelm etter en fuktig aften med mjød fra en tur på Dovrehallen. Respekter våre skikker dere er bare gjester her.
Gyda

Anonym sa...

Somalia...f.eks.

Thomas sa...

Er helt enig til at folk skal få tegne hva de vil, vi har ytringsfrihet her i Norge å det får dem respektere, de krever at alle skal respektere deres religion å hva de står for. Hva med at de skal respektere andre land å deres holdninger også da? Norge er faktisk ikke et muslimsk land om de ikke har fått med seg det enda. Tilogmed når et lite barn hadde hengt opp en tegning av en gris på et sykehus så var det jo styr å stell fra muslimene med en gang å krav om at tegningen skulle bli tatt ned, den skulle heller hengt der da i protest mot dem.

Henrik sa...

For et drittparti! Alle partier som er grunnlagt på religion burde forbys! Å lage politikk ut fra religiøse mål og konspiratoriske bortforklaringer er virkelighetsfjernt. Frp kommer til å elske dette partiet og late som de er en farlig motstander i valgkampen for å skremme folk over til seg selv. Virkeligheten er jo at 75% av de som stemmer i Norge ved Stortingsvalg stemmer på mer moderate og fornuftige partier enn disse to konspirasjons-, religions- og intoleransepartiene Frp og ILP.

Anonym sa...

Problemet er av vi nordmenn ikke har krevd noe. Vi har ikke krevd respekt, vi har ikke krevd at de som kommer til oss skal forholde seg til oss og våre regler.

Anonym sa...

KAMPANJE:
"Tagg" en svær gris på utsiden av din lokale moské!
Tegn en gris og en "snill" profet(uten bombe i turbanen) Doner tegningene til Urtegaten skole og barnehage!
Profettegningen; lag bilde av profeten med blondt hår og blå øyne ikledd en sort skinnjakke og caps; yammie!
Støtt kampanjen for grisens fremtid på Grønland!
Miss P

Thomas sa...

Ja er enige til at det er et problem at vi ikke krever det av dem jeg også. Vi ser jo bare hvordan det har blitt her i samfunnet hvordan folk ikke kan stå opp mot de å si meningenene sine å kreve noe fra dem uten at mann skal få slengt "Rasist" å "Nazist" i trynet med en gang fra dem å at dem blir undertrykket når de ikke får det som de vil. de har jo ingen respekt for oss som faktisk er etniske nordmenn.
Å hvordan hadde det gått om vi hadde kommet til deres land å skulle gjort det samme som dem gjør i vårt land? Vi hadde blit drept på flekken der for å prøvd på noe sånt.

Anonym sa...

Vi trenger et nytt politisk parti.
Hovedsak : Gjøre Oslo om til en selvstendig stat, en stat som ikke er en del av kongeriket Norge. Sosialister og andre komunister samt invandrerne blir inbyggere i denne staten og kan gjøre som de vil. Da kan de gjennomføre sitt solsiale eksperiment og skape et multietnisk paradis i denne staten og bevise for hele verden at de har rett.
Hvis de ønsker (noe de sikkert gjør) kan de åpne grensene og ta inn så mange asylsøkere og flyktninger som de vil. De kan innføre komunisme og la SV og Rødt styre over sin egen stat.
Dette kan de gjøre uten inblanding fra kongeriket Norge. De kan ha sin egen valuta, eget politi, egen regjering og egen økonomi.

De av invandrerne som bor i Oslo og er integrerte kan få lov å flytte ut av Oslo og inn i Norge, hvis de viser at de er oppriktige og godtar norske
verdier.

Det blir grenseoverganger mot Norge og visum plikt for Oslo’s inbyggere hvis de vil besøke Norge.

Hvis kultur kukene og de andre komunistene ikke lykkes med sitt eksperiment slipper Kongeriket Norge å bli dratt ned i uløkka sammen med dem.
Kongeriket Norge klarer seg utmerket uten Oslo, Norge har
to flotte storbyer som har vært hovedsteder før, Trondheim og Bergen. En av disse kan bli vår nye hovedstad.
Kongeriket Norge har masse industri langs kysten og kompetanse, kunnskap og tradisjoner.

Hadde det ikke vært herlig og spennende, slippe å ha noe Oslo å gjøre.
Det blir nesten som å bygge opp nasjonen på nytt. Lære av feilene som er gjort tidligere, bli kvitt disse ufyslig belærene og snobbete sosialistene.
Inføre dugnad og gjenopprette forfallet på bygnings-massen og veiene.

Uansett er det en hyggelig liten drøm og kose seg med.

Hva er Oslo bortsett fra et høl av en søppel fylling, ingenting.
Uten Norge dør Oslo, uten Oslo blomstrer Norge.

SOSIALISTER, motbevis det.
Oda & Cristian

KristineBirgitte sa...

You rock my world.

Anonym sa...

Stem Frp!... Dette er jo helt uakseptabelt åsså. Må si sitt her helt sjokka jeg.

Anonym sa...

Separer Oslo fra Norgeskartet, og utvis alle muslimer fra de andre landsdelene i Norge!
God ide!
Hvis den fortsatte innvandringen ikke stopper opp fluxens- er det helt supert. Oslos innbyggere må nok finne en annen næringsvei å leve av enn å jobbe i sentraladministrasjon, import av halalkjøtt og de resterende kvartærnæringene sine.
Candy

BroX sa...

Hehe Rock it like it's hot :)

Leisha Camden sa...

Greit at vi bor i Norge, og har yttringsfrihet, men det betyr vel ikke at vi skal gjøre narr av andres religioner.JO, det skal vi!! Alle religioner skal gjøres narr av, hånes og spottes! Det er den eneste måten å knekke dem på. Og vekk må de hvis menneskeheten virkelig skal gå framover.

De fleste som ikke er muslimer, vet at det ikke er tillatt innenfor islam å tegne bilder av Muhammed.. så hvorfor ikke respektere dette?Du svarer jo på ditt eget spørsmål selv. Dette er ikke tillatt innen islam. Med andre ord har det overhodet ingenting å si for oss ikke-muslimer. Hvorfor respektere det?? Er religionen din så svak at den ikke tåler noen kruseduller på et papirark??

Det er bare latterlig å gjøre sånne dumme ting, når man vet at det fører til kaos.. Er ikke dere enige?Nei, jeg er totalt uenig.

Forresten ... Omskjæring av jenter i islam er forbudt :)Dette spiller jo overhodet ingen rolle når elendigheten faktisk utføres mange steder med koranen i hånd. Reality trumps delusion.

Anonym sa...

er jo heeeeeellt syyyykt...

Hadde noen av oss kommet til deres land og prøvd og overta makta,så hadd vi blitt kasta i ei grop og blitt steina i hjel,før sånn er deres lover... her i norge er d så fint og komme til og gjøre jævelskap,for dere blir ikke pisket i d norske fengsel... her kan dere sitte på et rom,se tv se på budda og kem faan dere vil,hvorfor ska vi gi dæm oslo?? gi fra oss en egen del av landet vårres,nei faan di har fanmæ fått nok... ang FRP så vil di ha ut innvandrere ikke inn,så til dere som trur at FRP kommer til og bli me i dette partiet...GLØM D... stem FRP..SOM ILP SELV SIER,KOMMER DI TIL OG VÆRE SOM ARBEIDS PARTIET....stem fram d igjen så får dere ILP/ArbeiderPartiet...

Anonym sa...

'Piratpartiet'
- strengere innvandringsregler
- tilbakesendelse innenfor 5 år
- strengere straffer ved diverse forbrytelser
- billigere bensinpriser


++ ++