fredag 17. april 2009

Vi skal til Syden.



Hva skjer med at folk absolutt skal til Sunny Beach?

Jeg madammen og 2 venninner dro til Bulgaria sommeren 2008. Vi valgte bevisst å dra til nabobyen til Sunny B, Nessebar. Dette av noen enkle grunner. Bor du i Sunny B er du alltid midt i begivenhetens sentrum, på kveldstid er det fest, fyll, bråk og stress. På dagtid er det masse masse masse folk, biler, mopeder, unger og generellt mye støy. Vell og bra om man drar kùn for å drikke seg dritings hver bidige kveld. Dog kan det bli litt tungt å prøve å sove i ett dårlig lydisolert rom midt i galskapen. En annen ting er utearealet tilhørende hotellene. Ofte ser man for seg at man skal ligge på bassengkanten, sole seg og slappe av. Ikke sjans i helvette! Utearealet er å se på som et fellesareal for alskens pakk. Stranda i Sunny B er overfyllt og umulig å chille på.

Benytter man seg av muligheten til å finne seg et hotell i "utkanten" av Sunny B, i Nessebar eller Elenite, er man sikret en roligere tur. Man kan selv bestemme når man ønsker å være i begivenhetens sentrum, når man ønsker å bare ta livet med ro og når man ønsker å bare nyte sola og tilværelsen. For å komme seg til Sunny B betaler du ca 40 spenn for en 3-5 min tur med taxi, natt som dag.

Grunnen til at vi valgte Elenite i år er pga at foreldrene til madammen var det i fjor sommer, og gav oss ett godt intrykk av stedet.
Elenite er i all hovedsak et familiested, men jeg vil heller se på det som et "uoppdaget paradis". Elenite er et ”all-inclusive” sted som innebærer at det meste er inkludert i den prisen du betaler på forhånd. Frokost, lunsj, snacks, kaffe, te, kaker og ubegrenset med forfriskninger, drinker, øl og vin samt ulike typer sportsaktiviteter og vannsport.

Genialt? YES!

Jeg gidder iallefall ikke å dra til Hellas ;p

Info Elenite

Info om hotellet vårt


Ken - BroX

Ps: Lite reisetips. ALDRI gå med på å benytte takstameteret i drosjene, avtal ALLTID pris på forhånd.

1 kommentar:

KristineBirgitte sa...

Hihi. Jeg kommer aldri til å glemme det takstameteret - tallene bare fløy oppover og vips kosta det 400 spenn for en treminutters tur ;]

..og, jeg kommer aldri til å glemme oss tafatte jenter som bare begynte å samle sammen penger og telle over, mens du - Mann med stor M - ordna opp :D